fbpx

Tilstødende lokaler

Foyeren

Indgangen til palæet sker igennem den prægtige blå foyer. Den smukke stukatur blev restaureret efter branden i 1992 og fremstår nu, som da Palæet blev bygget i 1755.

Foyeren kan desuden benyttes til vielsesceremonier, hvis man ønsker dette.

 

 

Havestuerne

Havestuerne ligger i forlængelse af den prægtige blå foyer, som i gamle dage blev brugt som ventesaloner til den daværende store koncertsal. Efter branden i 1992, hvor koncertsalen blev ødelagt, valgte man at restaurere haven tilbage til dens oprindelige form fra 1755.

Den fine have fungerer fantastisk godt hen over sommeren, hvor den er velegnet til frokoster, receptioner, brunch og events. Havestuerne kan fungere som en perfekt afslutning på en herlig aften med lækre drinks.

Herreværelset

Herreværelset ligger på 1. sal og er forværelset til Riddersalen. Den bliver hovedsageligt brugt som forværelse til arrangementer i Palæets Riddersal.

Der er indgang til dette lokale ad Palæets røde trappe Lokalet er møbleret med små, runde borde med fire stole omkring hver. Lokalet kan også bruges som break-out room eller opstilles i biograf i forbindelse med konferencer.

Dameværelset

Dameværelset ligger på 1. sal og støder op til Riddersalen. Den bliver hovedsageligt brugt som et tilstødende lokale til arrangementer i Palæets Riddersal.

Lokalet er møbleret med små, runde borde med fire stole omkring hver. Lokalet kan også bruges som break-out room eller opstilles i biograf i forbindelse med konferencer.

 

Berckentin værelset

Berckentin ligger på 2. sal og er et tilstødende lokale til både Rosensalen og Kongesalen.
Lokalet er møbleret med få, små borde og rokoko stole.

Lokalet kan også bruges som break-out room eller opstilles i biograf i forbindelse med konferencer.

 

Schimmelmann værelset

Schimmelmann ligger på 2. sal og er et tilstødende lokale til både Rosensalen og Kongesalen. Indgangen til dette lokale er op ad Palæets røde trappe.

Lokalet er møbleret med røde marmorborde og stole Lokalet kan også bruges som break-out room eller opstilles i biograf i forbindelse med konferencer.

Kontakt os

Hvad enten I vil booke en fremvisning eller blot have en uforpligtende samtale om et fremtidigt arrangement, så kontakt os venligst via denne kontaktformular, så vender vi tilbage til jer hurtigst muligt.

Hvis I har spørgsmål er I meget velkomne til at ringe til os på +45 33148424