Livets stor kærlighedsfest

Brylluppet er en helt særlig fest. Det er en stor dag for brudeparret. Derfor er vores fornemeste opgave at sørge for, at dagen bliver en fuldstændig uforglemmelig oplevelse. Odd Fellow Palæets smukke og romantiske lokaler og saloner danner de perfekte rammer for en storslået fest. På palæet tilbyder vi en vifte af forskellige lokaler og saloner, der passer til selskabets behov og størrelse. Vi tilbyder vores gæster en komplet bryllupspakke og sørger for alt det praktiske, så brudeparret kun skal tænke på at nyde hinanden og dagen.

VELKOMST OG MENU

På bryllupsdagen byder vi jer velkommen i hovedindgangen og fører jer ind i salonen.

Her bydes I på en perlende aperitif og der vil blive serveret husets lune appetizers.

Når tiden er inde til at komme til bords, vil I blive ført ind i festsalen, hvor vi har dækket smukt op efter jeres ønsker.

Menuen sammensættes af 3 retter ud fra vores menukort fra den pågældene måned,
og her kan der frit vælges mellem 3 retter – pakken kan også udvides med flere retter.

Menuen bliver lavet af vores kokke, som har særligt fokus på bæredygtighed, økologi samt lokale produkter i sæson og vores fiskeretter er altid baseret på skånsomt fanget fisk af bedste kvalitet.

Middagen serveres med hjemmebagt brød og isvand.

VIN, VAND OG AVEC

For at opnå den bedste smagsoplevelse, vil der til middagen blive serveret bæredygtige og økologiske vine med tilhørende dessertvin, der komplementerer den aktuelle menu og samtidigt behager alle.

Under middagen sørger vores tjenere for, at ingen gæster mangler noget og der vil være servering af øl og vand ad libitum.

Vi tilpasser selvfølgelig vores servering efter selskabets behov og tager højde for taler og andre festlige indslag.

Efter desserten byder vi på økologisk kaffe og te med et udvalg af palæets petit fours. Hertil vil der serveres cognac og likør

FESTLIGHEDER SAMT MULIGHEDER

Efter en behagelig og velsmagende madoplevelse vil vi inden midnat rydde salen, således at brudeparret kan danse deres brudevals på dansegulvet.

Efterfølgende vil der være fri bar med øl, vand, vin og spiritus. Vi forsyner naturligvis baren med salte snacks, og når gæsterne i løbet af natten har oparbejdet appetit fra dansegulvet, vil vi servere hjemmelavet natmad.

Vi gør vores ypperste for at hjælpe jer fra den første planlægning og frem til den sidste gæst går hjem.

Vi har et unikt samarbejde med Estilo Blomster, som tilbyder sin ekpertise inden for blomsterdekorationer og Hotel Phoenix booking står klar med fordelagtige priser til palæets bryllupsgæster.

Udover den beskrevne bryllupspakke tilbyder vi mulighed for at afholde bryllupsreceptioner samt champagnebrunch dagen derpå.

Pris kr. 1.500,- pr. kuvert ekskl. lokaleleje.

Priser inklusive moms

For at dele eller printe den samlede beskrivelse, tryk på ikonerne nederst i højre hjørne

Kontakt os endelig for en uforpligtende snak om jeres bryllupsdag.

Prøvemiddag for op til 6 personer tilbydes mod et gebyr på kr. 3.600,-
Disse afvikles på hverdage mellem 12.00 og 15.00 efter nærmere aftale.