fbpx

Lokaleoversigt

Riddersalen

Den herskabelige Riddersal findes på 1. sal. Der er indgang fra den røde trappe og ind igennem det tilstødende lokale, Herreværelset.

Udover muligheden for at benytte Herreværelset er der også mulighed for at tage Dameværelset i brug, der ligger til højre for Riddersalen.

Kongesalen

Kongesalen ligger på 2. sal. Der er indgang til salen fra den røde trappe og op til forværelset, Schimmelmannstuen. Det nydelige, aflange lokale har kongeblå vægge og høje, hvide paneler.

Med flere store, lyse vinduer ud mod gårdhaven og lyskrone-allé er værelset et fabelagtig selskabslokale, velegnet til gallamiddage og konferencer.

Rosensalen

En eksklusiv og intim sal beliggende på den øverste etage af palæet. Indgang til salen sker fra den røde trappe op til forværelset, Schimmelmannstuen.

Vinduespartier fra gulv til loft med udsigt ud til Bredgade og Kongens Have skaber en helt særlig stemning oppe i det rosenfarvede selskabslokale.

Koncertsalen

Koncertsalen er Odd Fellow Palæets største og mest grandiøse sal. Salen befinder sig på mezzaninen mellem stueetagen og 1. etage. 

Den har indgang gennem den venstreliggende havestue. Der er mulighed for at benytte loungen og et tilstødende lokale til selve Koncertsalen, hvilket giver gæster et herligt udfoldelsesrum.

Spejlsalen

Spejlsalen ligger på 1. sal. Interiøret er klassisk og ét af de store, gamle spejle er stadig intakt efter branden. Dette er et raffineret rum, som er velegnet til middage og små konference.

Gallerisalen

Gallerisalen ligger på 1. sal. Lokalet er aflangt med højt til loftet, karakteristiske høje paneler og udsigt ud til den hyggelige, grønne gårdhave. Salen er fredelig og yderst velegnet til møder og frokoster.

Tilstødende lokaler

De tilstødende lokaler er placeret, som ordet måske afslører, ved siden af selskabslokalet. Vi har Dame- og Herreværelset, som ligger på 1. sal.

På 2. sal har vi Berckentin værelset og Schimmelmann værelset. 

Og i stueetagen har vi en stor havestue, som er 3 stuer ensuite samt vores flotte, blå foyer. 

Kontakt os

Hvad enten I vil booke en fremvisning eller blot have en uforpligtende samtale om et fremtidigt arrangement, så kontakt os venligst via denne kontaktformular, så vender vi tilbage til jer hurtigst muligt.

Hvis I har spørgsmål er I meget velkomne til at ringe til os på +45 33148424