fbpx

Menu

Årstidens menuer

Køkkenet på Odd Fellow Palæet tager udgangspunkt i god smag og råvarer i sæson. Vi tænker på bæredygtighed, mindre madspild og økologi. I så vid udstrækning som muligt finder vi vores råvarer lokalt og økologisk.

Vores menuer er således bestemt efter den pågældende årstid. Så der altid anvendes friske, sæsonaktuelle råvarer, tilberedt med kærlighed og høj kvalitet. 

I årstidens menu har vi sammensat de bedste råvarer som sæsonen har at byde på.
I vores vildtmenu bestræber vi os på at arbejde med vildt fra de danske skove.
Og grøntsagsmenuen er vores bud på et vegetarisk alternativ.
Menuen kan frit sammensættes blandt de forskellige retter i den aktuelle sæson.

Vinkort

Vinene i dette vinkort er tænkt som en opgradering af husets vine. Det vil sige, at alle priserne i dette vinkort kommer i tillæg til de oprindelige menupriser. I vinkortet finder du et bredt udvalg af mouserende vine, rødvine, hvidvine, dessertvine, rosévin og Champagne.  

Kontakt os

Hvad enten I vil booke en fremvisning eller blot have en uforpligtende samtale om et fremtidigt arrangement, så kontakt os venligst via denne kontaktformular, så vender vi tilbage til jer hurtigst muligt. 

Hvis I har spørgsmål er I meget velkomne til at ringe til os på +45 33148424

Vinkort

Vi har nøje udvalgt vine til vores vinkort med fokus på bæredygtighed, biodynamisk dyrkning og økologi

Priserne på disse vine er pr. person og kommer i tillæg til menuprisen.

Mousserende vin:

Maison Albert Sounit, Caprice – Blanc de Blancs Brut, Bourgogne, Côte Chalonnaise
Druer: Chardonnay, Chenin, Colombard & Ugni-Blanc
Blanc de Blancs brut er bæredygtigt produceret, den har en lys gylden farve og en livlig mousse. Duften er aromatisk, frugtrig og meget liflig. Den er blød og afrundet i smagen, med god fylde og nerve.
Kr. 20,-

Maison Albert Sounit, Caprice – Rosé Brut, Bourgogne, Côte Chalonnaise
Druer: Gamay, Grenache Noir & Merlot
Caprice Rosé Brut er bæredygtigt produceret og har en smuk, sart rosé farve. Den har en livlig, vedvarende mousse. I duften har den delikate nuancer af røde bær, som også følger med i smagen. Eftersmagen er ret fyldig med appetitgivende toner og en charmerende stil.
Kr. 20,-

Champagne:

Henri Giraud, Esprit Nature, Champagne, Aÿ
Druer: 80% Pinot Noir & 20% Chardonnay
Esprit de Giraud er bæredygtigt produceret. Det er en imponerende Champagne med en fin, tilstedeværende mousse, og et fyldigt udtryk domineret af røde bær og tørrede abrikoser, der ledsaget af en sofistikeret og strukturgivende mineralitet løfter helhedsoplevelsen.
Kr. 80,-

Rosé:

Château Beaupré, d2 Rosé, Coteaux d’Aix-En-Provence 2019
Druer: 70% Grenache, 20% Carignan og 10% Cabernet Sauvignon
Rosévinen er bæredygtigt produceret, den er ungdommelig, men stadig en klassisk rosévin, når det gælder friske, umiddelbare, drikkeklare, delikate rosévine. Den er smuk i farven – mod det lyserøde mere end orange, hvilket også antyder frugtig friskhed. Frisk og blød i smagen og med vedvarende eftersmag. Nøgleordene må være fersken, abrikos, melon og vilde krydderurter.
Kr. 50,-

Hvidvin:

Raimat, Clamor – Blanco, Costers del Segre 2018
Druer: Sauvignon Blanc, Chardonnay og Xarello
Raimat Clamor Blanco er bæredygtigt produceret og er en lækker, indbydende hvidvin der dufter og smager fint af fersken, melon, nektariner og selvfølgelig citrus. Perfekt, velproduceret og meget ”easy” hvidvin der kan nydes til alt – af alle.
Kr. 20,-

Le Bistro de Montmija, Blanc, Vin de Pays d’Oc NV
Druer: Grenache Blanc, Roussanne og Sauvignon Blanc
Le Bistro er en frisk og sprød økologisk hvidvin fra det sydfranske. Vinen har en lys gylden farve og forfriskende aroma af citrus og hvide blomster. Smagen er meget frisk med en behagelig syre og noter af citrus, grønne æbler og en snert af hvid peber.
Kr. 20,-

Elegance 43.74 Nord, Chardonnay, Vin de Pays d’Oc 2018
Druer: Chardonnay
Elegance 43, 74 Nord Chardonnay er økologisk produceret og har en strågul farve med et grønligt skær. Bouqueten er domineret af abrikos, vanille og et strejf af kanel. Vinen er halvtør, let cremet og med nuancer af fersken, ananas og vanille.
Kr. 40,-

Menade, Verdejo, Rueda 2019
Drue: Verdejo
Menade Verdejo er økologisk produceret og er et klasseeksempel på sortens karakteristika – urteagtige noter kombineret med stikkelsbær, kiwi og passionsfrugt. Vinen understøttes af en forfriskende og opstrammende syre, samt en fin, læskende mineralitet.
Kr. 40,-

Riffel, Riesling Trocken, Rheinhessen 2018
Drue: Riesling
Riesling Trocken er økologisk produceret, det er en tør, charmerende og ukompliceret vin med en eminent friskhed. I både duft og smag er der en god portion citrus, lime og ananas foruden en underliggende mineralitet og mundvandsfremkaldende syre, der kalder på den næste slurk.
Kr. 40,-

Domini Del Leone, Pinot Grigio delle Venezia, Veneto 2019
Drue: Pinot Grigio
Domini del Leones Pinot Grigio er medium fyldig, tør og sprød, med friske aromatiske noter af pære og æble, med underliggende florale noter. Elementerne går igen i smagen, der er ganske mineralsk og således yderste alsidig hvad angår gastronomiske sammenhænge.
Kr. 50,-

La Motte, Private Cellar – Sauvignon Blanc, Franschhoek 2019
Druer: 95% Sauvignon Blanc og 5 % Semillon
La Mottes Sauvignon Blanc er bæredygtigt produceret og har en flot strågylden farve med et grønt skær. Tydelig bouquet af grønne æbler og nuancer af vildt græs, men også spor af søde meloner. En lang og forfriskende smag med et højt indhold af frugtsyre, der giver vinen en frisk og livlig karakter med en let flintagtig
Kr. 60,-

Chapoutier, Domaine des Granges de Mirabel, Ardèche, Rhône 2018
Drue: Viognier
Chapoutier har produceret denne vin på biodynamisk dyrkede druer (attesteret af Ecocert SAS 32600). Ca. 20% af vinen har lagret på egetræsfade. Druerne bliver først plukket når de et let overmodne, for at give vinen ekstra intensitet. Gulgrøn farve og indsmigrende bouquet af akaciehonning samt violer. Smagen er blød og behagelig med nuancer af modne frugter. Bør absolut nydes i sin ungdom.
Kr. 70,-

Clos Henri, Petit Clos – Sauvignon Blanc, Marlborough 2018
Drue: Sauvignon Blanc
Clos Henris Petit Clos er en økologisk dyrket vin med underliggende kridt- og flint noter, klassisk, fyldig Sauvignon Blanc-frugt med stikkelsbær, citrusfrugt og grøn peber, holdt i perfekt balance af en flot syre. Vinen binder på fineste vis den gamle verdens rankhed og elegance, sammen med den nye verdens frugt og pondus.
Kr. 80,-

Rødvin:

Le Bistro de Montmija, Rouge, Vin de Pays d’Oc NV
Druer: Merlot, Carignan og Syrah
Vinen har en intens lilla farve og en aroma af solbær, brombær og lakrids. Vinen er frisk med indbydende bouquet af friske mørke bær og sydfranske krydderier. Smagen er saftig og livlig med bløde tanniner, flotte noter af mørke bær, lakrids, og krydderier en lang frugtig eftersmag.
Kr. 20,-

Rebel, Syrah – Horse Heaven Hill, Washington State 2018
Druer: Syrah
Rebel Syrah er fløjlsblød og fyldig. Her er alle hårde kanter slebet af, så den solmodne frugt kan vælde ud i al sin pragt. En intens, frugtrig og blidt afrundet vin, der byder på mørke og røde bærfrugter såsom solbær, brombær og hindbær. I eftersmagen har vinen et pikant krydret strejf af hvid peber.
Kr. 20,-

Sessola, Appassimento, Puglien 2018
Druer: 60% Negroamaro 25% Primitivo og 15% Merlot
Sessola er økologisk dyrket og er en typisk Appassimentovin fra Puglien med alle de kvaliteter der gør denne type vin så populær. Dyb kirsebærfarve i glasset. I bouqueten finder man mørk chokolade med et strejf af vanille. Smagen er kraftig, hvor Negroamaros rustikke smag smidiggøres af Primitivo’s blommenuancer og Merlot giver frugt og fin blød tannin til vinen.
Kr. 40,-

Elegance 43,74 Nord, Pinot Noir, Vin de Pays d’Oc 2019
Drue: Pinot Noir
Elegance 43, 74 Nord, Pinot Noir er økologisk dyrket. Det en elegant vin med en medium fyldig smag med toner af sorte kirsebær og et strejf af læder, ristede kaffebønner og solbær.
Kr. 40,-

Viña Pomal, Vino Ecológico Rioja, Alta 2017
Drue: Tempranillo
Vinen er økologisk dyrket og flot kirsebærfarvet. Bouqueten er intens med toner af vanille og kakao. Smagen er fyldig, masser af frugt med blomme og brombær. Disse frugtnuancer kombineres fint med vanille fra fadlagringen og elegante udblødte tanniner der giver vinen en flot balance.
Kr. 90,-

Domini Del Leone, Valpolicella, Veneto 2017
Druer: Corvina, Corvinone, Rondinella
Domini del Leones Valpolicella har en intens rubinrød farve. Duften er indsmigrende med aromaer af røde frugter og diskrete krydderier. Smagen er mere tør og slank i forhold til, hvad man oftest præsenteres for i en Valpolicella. De klassiske kirsebærpåmindelser dominerer smagen, der er både frisk og velstruktureret.
Kr. 100,-

Clos Henri, Petit Clos – Pinot Noir, Marlborough 2018
Drue: Pinot Noir
Petit Clos, Pinot Noir er økologisk dyrket og har duft og smagsmæssige florale noter af lavendel og tørrede rosenblade, samt røde bær med krydrede undertoner. Den er elegant afbalanceret, med en god syre, afrundede tanniner og et let røget islæt fra fadlagringen.
Kr. 130,-

Château des Jacques, Morgon, Beaujolais 2017
Drue: Gamay
Det er vin der er biodynamisk dyrket og den har en dyb, flot farve og aromaer af valnød og små røde bær, som i øvrigt vil lade vinen udvikle sig smukt over mange år. Meget mørk vin med underspillet næse af brombær. Munden er krydret, tung og endog med lidt raspende tanniner.
Kr. 120,-

Chapoutier, Crozes-Hermitage – Les Meysonniers, Rhône Nord 2018
Drue: Syrah
M. Chapoutiers Les Meysonniers er økologisk dyrket og har en meget intens purpurrød farve og en bouquet af røde frugter, som solbær og hindbær med en snert af violer. Smagen er fyldig og rund med en eftersmag af frugtkompot og vanille.
Kr. 160,-

Château Durfort-Vivens – 2. Cru Classé, Bordeaux, Margaux 2017
Druer: 70% Cabernet Sauvignon, 24% Merlot & 6% Cabernet Franc
Vinens stil er ædel med et rent og fuldkomment udtryk af klokkeklart Margaux-terroir. Dvs. frisk bouquet med klassisk solbær, lakrids og viol, komplimenteret af pepper, vanille og en over-all fornem mineralitet. Struktur, elegance og power er nøgleord. Vinen er produceret primært på Cabernet Sauvignon, ca. 75% og resten er Merlot og Cabernet Franc. Fadlagret 18 – 20 måneders på små, franske fade, hvor af 30 – 50% er helt nye.
Kr. 575,-

Dessertvin:

Chapoutier, Banyuls, Roussillon 2017 (50 cl)
Drue: Grenache
Denne Banyuls er bæredygtigt dyrket og har en rødbrun farve med et let orange skær og en overvældende hedvinsagtig bouquet – nærmest som et mix mellem portvin og madeira. Den har en sødmefyldt, “fed” og frisk smag, som rummer et utal af nuancer, der fremkalder minder om både ruby portvin, krydderier og nødder.
Kr. 20,-

Château de Ricaud, Bordeaux, Loupiac 2016
(75 cl)

Drue: Semillon
Utrolig intens og velsmagende dessertvin, der i stil bedst kan sammenlignes med Sauternes, men i en helt anden prisklasse. Vinen er bæredygtigt produceret og har en intens, aromatisk bouquet, der åbner op mod lette noter af appelsin og citron. Fyldig vin med et ekko af smagsnuancer fra duften – meget flot overensstemmelse mellem næse og mund. Perfekt balance i syre og sødme.
Kr. 20,-

Riffel, Riesling Auslese, Scharlachberg, Rheinhessen, 2018 (37,5 cl)
Druer: Riesling
Riffels Risling Auslese er økologisk dyrket. Modne abrikoser og ferskner præger duft og smag i denne lille sødmefulde perle, men vinen er kompleks og fyldt til bristepunktet med indsmigrende duft- og smagsnuancer.
Kr. 50,-