fbpx

Riddersalen

Op til 99 personer

Lokaleleje kr. 25.000,- (inkl. moms)

1. etage

Om Riddersalen

Den herskabelige Riddersal findes på 1. sal. Der er indgang fra den røde trappe og ind igennem det tilstødende lokale, Herreværelset. Udover muligheden for at benytte Herreværelset er der også mulighed for at tage dameværelset i brug, der ligger til højre for Riddersalen.

Det store lokale byder på lysekroner, høje paneler og flot interiørudsmykning. Fra salen er der vitrineglasdøre ud til en fantastisk balkon med udsigt over Bredgade og Kongens Have.

Riddersalen er den foretrukne festsal til bryllupper, jubilæer og andre arrangementer.

Erhvervspakker

Lad Odd Fellow Palæet danne rammen om Deres næste dagsmøde eller konference. Vores lyse og indbydende mødelokaler i historiske rammer er klar til at huse Dem og Deres gæster. 

Vi er centralt beliggende i København K på Bredgade – tæt på Kongens Nytorv.
Sammen afstemmer vi forventninger og behov, så Deres arrangement skræddersyes og bliver præcis som De ønsker. 

På Odd Fellow Palæet lægger vi vægt på kvalitet, økologi og bæredygtighed, og dette er nøje afstemt i selv den mindste detalje. Også her er vi parat til at efterkomme de særlige ønsker De måtte have.

Private arrangementer

Vores festsale i historiske rammer er klar til at huse Dem og Deres selskab. På Odd Fellow Palæet lægger vi vægt på kvalitet, økologi og bæredygtighed, og vi er parate til at efterkomme de særlige ønsker De måtte have til Deres fest. Vi er desuden centralt beliggende i København K på Bredgade blot et stenkast fra Kongens Nytorv. 

Klik på linket herunder og se hvilke pakker vi tilbyder til privatarrangementer

Plantegning

Ønsker De at danne Dem et overblik over etagens lokaler, kan De med fordel tage et kig på plantegningen. 

Vi glæder os til at kunne byde Dem og Deres gæster velkommen på Odd Fellow Palæet

Kontakt os

Hvad enten I vil booke en fremvisning eller blot have en uforpligtende samtale om et fremtidigt arrangement, så kontakt os venligst via denne kontaktformular, så vender vi tilbage til jer hurtigst muligt.

Hvis I har spørgsmål er I meget velkomne til at ringe til os på +45 33148424