fbpx

Koncertsalen

Op til 300 personer

Lokaleleje kr. 45.000,- (inkl. moms)

1. etage

Om Koncertsalen

Koncertsalen er Odd Fellow Palæets største og mest grandiøse sal. Salen befinder sig på mezzaninen mellem stueetagen og 1. etage. 

Den har indgang gennem den venstreliggende havestue. Der er mulighed for at benytte loungen og et tilstødende lokale til selve Koncertsalen, hvilket giver gæster et herligt udfoldelsesrum.

Salen har en lang tradition og har været brugt i århundreder til afvikling af koncerter og gallamiddage.
Lokalet er luftigt med højt til loftet, stuk, guld vægdekorationer og fine gulve i sildebensparket. Koncertsalen er med sin størrelse velegnet til store konferencer, gallamiddage og koncerter.

Erhvervspakker

Lad Odd Fellow Palæet danne rammen om Deres næste dagsmøde eller konference. Vores lyse og indbydende mødelokaler i historiske rammer er klar til at huse Dem og Deres gæster. 

Vi er centralt beliggende i København K på Bredgade – tæt på Kongens Nytorv.
Sammen afstemmer vi forventninger og behov, så Deres arrangement skræddersyes og bliver præcis som De ønsker. 

På Odd Fellow Palæet lægger vi vægt på kvalitet, økologi og bæredygtighed, og dette er nøje afstemt i selv den mindste detalje. Også her er vi parat til at efterkomme de særlige ønsker De måtte have.

Private arrangementer

Lad Restaurant Odd Fellow Palæet danne rammen om Deres næste store fest. Uanset om det er den runde fødselsdag, jubilæet eller en anden festlig anledning, så har vores eventteam årelang erfaring med at sammensætte livets store fester og begivenheder for vores gæster (se separat pakke for bryllupper).
Vores festsale i historiske rammer er klar til at huse Dem og Deres selskab.

På Odd Fellow Palæet lægger vi vægt på kvalitet, økologi og bæredygtighed, og vi er parate til at efterkomme de særlige ønsker De måtte have til Deres fest. Vi er desuden centralt beliggende i København K på Bredgade blot et stenkast fra Kongens Nytorv.

Klik på linket herunder og se hvad vi kan tilbyde Dem til et privatarrangement på Odd Fellow Palæet

Plantegning

Ønsker De at danne Dem et overblik over etagens lokaler, kan De med fordel tage et kig på plantegningen.

Vi glæder os til at kunne byde Dem og Deres gæster velkommen på Odd Fellow Palæet

Kontakt os

Hvad enten I vil booke en fremvisning eller blot have en uforpligtende samtale om et fremtidigt arrangement, så kontakt os venligst via denne kontaktformular, så vender vi tilbage til jer hurtigst muligt.

Hvis I har spørgsmål er I meget velkomne til at ringe til os på +45 33148424