På bryllupsdagen byder vi jer velkommen i hovedindgangen og fører jer ind i salonen. Her bydes I på en perlende aperitif og der vil blive serveret husets lune appetizers. Når tiden er inde til at komme til bords, vil I blive ført ind i festsalen, hvor vi har dækket smukt op efter jeres ønsker.
Menuen sammensættes af 3 retter ud fra vores menukort fra den pågældene måned, og her kan der frit vælges mellem 3 retter – pakken kan også udvides med flere retter.
Menuen bliver lavet af vores kokke, som har særligt fokus på bæredygtighed, økologi samt lokale produkter i sæson og vores fiskeretter er altid baseret på skånsomt fanget fisk af bedste kvalitet. Middagen serveres med hjemmebagt brød og isvand
Årstidens menu
Hvide asparges med fjordrejer, aspargesemulsion, friséesalat, sprødt brød og krydderurter
Dansk kalvetyksteg serveret med gulerodspuré, nye gulerødder hertil beaujolaissauce med ærter og krydderurter
Mille feuille med jordbær, jordbærcurd og vaniljeis
Vildtmenu
Poupiette af rødtunge med laks serveret med fiskefumé og sauteret spinat
Fransk due serveret med confiteret duelår, selleripuré, ærter francaise og sauce lavet på due og cognac
Rabarberkompot med syltede rabarber, olivenoliesorbet og krystalliseret chokolade
Grøntsagsmenu
Grønne og hvide asparges med krydderurteemulsion, brødcroutoner og krydderurtesalat
Stegt spidskål med løgpuré, ristede nødder, bagte nye gulerødder og brunet smør
Hvid chokoladebrownie med karamel, jordbæriscreme, blød marengs og crumble
Årstidens menu:
Taskekrabbe serveret med blegselleri, sprøde æbler, grønne druer, skaldyrsemulsion, frisèesalat og kørvel
Dansk kalv med glaserede rødbeder, jordskokkepuré, brøndkarse og rødvinssauce
Hvid chokolademousse med dehydreret chokoladekage, lakridsiscreme, krystalliseret chokolade og PX sirup
Vildtmenu:
Rørt torsk fra Langø serveret med glaskål, jordskokker, grøntsagsemulsion, friséesalat og krydderurter
Dansk dådyrhjort serveret med selleri-rødbedepuré, bagt porre og vintersvampe hertil vildtflødesauce med estragon
Financiere med iscreme, citroncurd, sprøde nødder, saltet karamel og sprød chokolade
Grøntsagsmenu:
Cremet risotto lavet på perlebyg serveret med variationer af løg og krydderurter
Bagt portobellosvamp gratineret med græskarpuré, hertil trøffelpuré, smørstegt grønkål, sprødt brød og svampesauce
Osmosesyltede æbler med mazarinkage, æblesorbet, mandelcurd og ristede nødder
Årstidens menu:
Rørt torsk fra Langø med syltede jordskokker, jordskokkeemulsion, friséesalat og dild
Dansk kalv med rødbedepuré, saltbagt selleri hertil sauce borderlaise med røget marv
Hvid chokoladekage med æblesorbet, sprøde æbler med citron verbena, hvid chokolade ganache og glaserede mandler
Vildtmenu:
Stenbiderrogn fra Langø med pisket creme fraiche, agurker, sprøde chips, friséesalat og daikon cress
Dansk dådyr serveret med æble-sellerikompot, glaserede skorzonerrødder hertil vildtsauce med æble og rosmarin
Lemon meringue pie serveret med vaniljeiscreme og sprødt
Grøntsagsmenu:
Svampeconsommé serveret med æblesyltede sago perler, østershatte, perleløg, gulerodsjulienne og løvstikke
Glaserede rødbeder og persillerødder serveret på en bund af cremede hvedekerner hertil græskarkerner og krydderurter
Conferencepærer syltet med citronmelisse, yoghurtsorbet, sprøde jordskokker, citroncurd og vinaigrette med citrontimian
Årstidens menu:
Taskekrabbe med variationer af tomat hertil krabbeemulsion, friséesalat og krydderurter
Dansk økologisk oksefilet serveret med braiseret okseskank, majspuré, ristede majs med kantareller hertil rødvinssauce med kirsebær
Hindbær, blåbær og brombær med flødeis, blød marengs, citronverbena hertil bærvinaigrette
Vildtmenu:
Økologisk ørred fra Bisserup serveret med radisser, agurker, rygeostecreme, friséesalat, krydderurter og sprødt brød
Farseret vagtel serveret med majspuré, ristede majs, kantareller hertil vagtelsauce med sød balsamico
Mandelkage med friske bær, mascarponecreme, vaniljeis og sprød marengs
Grøntsagsmenu:
Oksehjertetomat serveret med dansk friskost, syltede dadeltomater og ristede boghvedekerner
Grillet squash serveret med ærtepuré, cassoulet af bønner, ærter, perleløg og krydderurter hertil citronvinaigrette med citrontimian
Hvid chokolademousse med hindbærsorbet, blød hindbærmarengs og sprøde kakaonips
Årstidens menu:
Rimmet torsk fra Langø med sprøde blomkålsbuketter, grillet agurk, krydderurteemulsion, friseésalat og vene cress
Dansk kalvekød serveret med græskarpuré, efterårssvampe samt sauce bordelaise med røget marv
Syltede danske blommer med flødeiscreme, vaniljecurd, brændt blød marengs, citronverbena og tuilles
Vildtmenu:
Garnfisket dansk rødspætte stegt på ben serveret med spinat, syltet løg og beurre blanc
Dansk dåhjort serveret med selleripuré, glaserede rødbeder med løvstikke hertil solbærsauce med timian
Danske pærer syltet med ingefær hertil vaniljeis, citroncurd, blød marengs og citronvinaigrette
Grøntsagsmenu:
Risotto serveret med artiskokker, ruccula og frisk trøffel
Smørstegt blomkål glaseret med nøddebarbeque hertil blomkålspuré, friterede jordskokker og brunet smør med krydderurter
Chokoladefondant med yoghurtsorbet, mascaponecreme, saltet jordnøddekaramel og sprødt
Årstidens menu:
Røget laks med fennikelcreme, fennikelcrudité, marinerede glaskål og citronvinaigrette
Dansk kalv serveret med bagte sølvløg, stegt palmekål, sprøde nødder og rødvinssauce
Klassisk ris a la mande serveret med lun kirsebærsauce
Vildtmenu:
Skummende jomfruhummerbisque med smørdampede porrer, gulerødder og selleri i julienne hertil stegt jomfruhummer og dild
Rosastegt andebryst serveret med græskarpuré, saltbagt selleri samt andesauce med svampe
Mille feuille med æblepuré, æblesorbet, mascaponecreme og ristet pistacie kerner
Grøntsagsmenu:
Terrine af danske jordskokker serveret med jordskokkeemulsion, sprødt brød, friséesalat og krydderurter
Glaserede skorzonerrødder serveret med syltede kejserhatte, bagte græskar, græskarpuré hertil sauce på hasselnødder og græskar
Mandelkage med solbæris, solbærcurd og sprøde mandler
For at opnå den bedste smagsoplevelse, vil der til middagen blive serveret bæredygtige og økologiske vine med tilhørende dessertvin, der komplementerer den aktuelle menu og samtidigt behager alle. Under middagen sørger vores tjenere for, at ingen gæster mangler noget og der vil være servering af øl og vand ad libitum.
Vi tilpasser selvfølgelig vores servering efter selskabets behov og tager højde for taler og andre festlige indslag. Efter desserten byder vi på økologisk kaffe og te med et udvalg af palæets petit fours. Hertil vil der serveres cognac og likør
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Dorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.