Sale, Stuer og Haven

Odd Fellow Palæet udbyder 6 smukke sale og en have med tilstødende havestue til diverse arrangementer. Salene har hver og én en individuel charme og diversitet. Skønne lofts- og vægudsmykninger, elegante lysekroner og et utal af tilstødende stuer til alsidige formål. Alle sale har specialdesignede AV-pakker med tilhørende lyd.

RIDDERSALEN

Riddersalen

Den herskabelige riddersal findes på 1. sal. Der er indgang fra den røde trappe og ind igennem det tilstødende lokale, herreværelset. Udover muligheden for at benytte herreværelset er der også mulighed for at tage dameværelset i brug, der ligger til højre for riddersalen.

Det store lokale byder på lysekroner, høje paneler og flot interiørudsmykning.

Fra salen er der vitrineglasdøre ud til en fantastisk balkon med udsigt over Bredgade og Kongens Have.

Riddersalen er den foretrukne festsal til bryllupper, jubilæer og andre arrangementer.

Lokaleleje: kr. 15.000,- (inkl. moms)

Kapacitet:
Ved runde borde: 60 – 99 personer
Skolebordsopstilling: 40 – 75 personer
Biografopstilling: 60 – 150 personer

SPEJLSALEN

Spejlsalen ligger på 1. sal med indgang fra den brede, røde trappe.

Forværelset til spejlsalen hedder herreværelset, som der også er mulighed for at benytte i forbindelse med arrangementer. Salen har usædvanligt smukke loftsudsmykninger med højt til loftet og vinduer ud til den grønne gårdhave.
Interiøret er klassisk og ét af de store, gamle spejle er stadig intakt efter branden. Dette er et raffineret rum, som er velegnet til middage og små konference.

Lokaleleje: kr. 7.500,- (inkl. moms)

Kapacitet:
Ved runde borde: 24 – 72 personer
Skolebordsopstilling: 20 – 50 personer
Biografopstilling: op til 80 personer

GALLERISALEN

Gallerisalen ligger på 1. sal. Lokalet er aflangt med højt til loftet, karakteristiske høje paneler og udsigt ud til den hyggelige, grønne gårdhave. Salen er fredelig og yderst velegnet til møder og frokoster.

Lokaleleje: kr. 5.000,- (inkl. moms)

Kapacitet:
Ved runde borde: 20 – 45 personer
Skolebordsopstilling: 20 – 40 personer
Biografopstilling: 20 – 60 personer

ROSENSALEN

En eksklusiv og intim sal beliggende på den øverste etage af palæet. Indgang til salen sker fra den røde trappe op til forværelset, Schimmelmannstuen.
Vinduespartier fra gulv til loft med udsigt ud til Bredgade og Kongens Have skaber en helt særlig stemning oppe i det rosenfarvede selskabslokale. Vi anbefaler salen til middagsarrangementer og små konferencer.

Lokaleleje: kr. 5.000,- (inkl. moms)

Kapacitet:
Ved runde borde: 24 – 80 personer
Skolebordsopstilling: 20 – 60 personer
Biografopstilling: op til 100 personer

KONGESALEN

Den nyligt renoverede kongesal ligger på 2. Sal. Der er indgang til salen fra den røde trappe og op til forværelset, Schimmelmannstuen. Det nydelige, aflange lokale har kongeblå vægge og høje, hvide paneler. Med flere store, lyse vinduer ud mod gårdhaven og lyskrone-allé er værelset et fabelagtig selskabslokale, velegnet til gallamiddage og konferencer.

Lokaleleje: kr. 15.000,- (inkl. moms)

Kapacitet:
Ved runde borde: 80 – 220 personer
Skolebordsopstilling: 60 – 150 personer
Biografopstilling: op til 260 personer

KONCERTSALEN

Koncertsalen er Odd Fellow Palæets største og mest grandiøse sal. Salen befinder sig på mezzaninen mellem stueetagen og 1. etage. Den har indgang gennem den venstreliggende havestue. Der er mulighed for at benytte loungen og et tilstødende lokale til selve koncertsalen, hvilket giver gæster et herligt udfoldelsesrum. Salen har en lang tradition og har været brugt i århundreder til afvikling af koncerter og gallamiddage. Lokalet er luftigt med højt til loftet, stuk, guld vægdekorationer og fine gulve i sildebensparket. Koncertsalen er med sin størrelse velegnet til store konferencer, gallamiddage og koncerter.

Lokaleleje: kr. 25.000,- (inkl. moms)

Kapacitet:
Ved runde borde: 80 – 300 personer
Skolebordsopstilling: 80 – 180 personer
Biografopstilling: op til 350 personer

HAVESTUERNE & HAVEN

Havestuerne ligger i forlængelse af den prægtige blå foyer, som i gamle dage blev brugt som ventesaloner til den daværende store koncertsal. Efter branden i 1992, hvor koncertsalen blev ødelagt, valgte man at restaurere haven tilbage til dens oprindelige form fra 1755. Den fine have fungerer fantastisk godt hen over sommeren, hvor den er velegnet til frokoster, receptioner, brunch og events. Havestuerne kan fungere som en perfekt afslutning på en herlig aften med lækre drinks.

Lokaleleje: Efter aftale

Kapacitet:
Siddepladser inde: ca. 80 personer
Siddepladser ude: ca. 60 personer