fbpx

HVORDAN FORHOLDER VI OS TIL COVID-19?

HVORDAN FORHOLDER VI OS TIL COVID-19?

Vi har på Odd Fellow Palæet startet en blog her på vores hjemmeside. Vores første indlæg skal handle om noget så aktuelt som Corona.

Hvad sker der egentlig på Odd Fellow Palæet mens Corona-krisen raser?

Alle vores fastansatte er hjemsendt med løn – naturligvis med hjælp fra den meget kærkomne lønkompensationspakke. Det vil sige, at vi ikke er at finde på palæet. Der bliver dog holdt øje med mails og opkald alligevel, da vi jo har en del gæster, der føler sig usikre i denne periode.

Dem taler vi gerne med og forsikrer dem om, at vi har lavet om i vores betingelser, så vi uden omkostninger for gæsterne flytter arrangementet til en ny ledig dato senest 12 måneder efter den oprindelige dato, hvis vi skulle ende i samme situation, som vi sidder i nu med COVID-19 epidemien. Vi kan ikke komme udenom, at denne nedlukning af Danmark kom meget bag på os. Og også på jer, der havde booket et arrangement her hos os. Det bevirker både konferencer, møder og store fester som konfirmationer og bryllupper. De fleste af disse arrangementer er blevet flyttet til en ny dato. Det er vi rigtig glade for.

Hvad skal man så gøre, hvis man gerne vil booke et arrangement i fremtiden på Odd Fellow Palæet?

Der kommer jo en dag, hvor vi ikke længere skal holde (så meget) afstand og hvor vi igen kan byde gæster velkommen på Odd Fellow Palæet. Og det kan i tro, at vi glæder os til. Vi er at finde på e-mail eller på telefonen, men dog lidt på nedsat tid, da der kun er 1 person til at svare på mails og opkald. Men det betyder ikke, at man ikke kan få fremsendt et tilbud, men blot at der kan være lidt længere svartid en sædvanligt.

Vi forholder os selvfølgelig til regeringens retningslinjer, når Danmark så småt åbner op igen. Vi er så heldige at Palæet er udstyret med en masse toiletter, så der er mulighed for håndvask, samt vi har håndsprit til alle. Men det er jo stadig usikkert, hvad der kommer til at ske i vores branche, så vi må bare vente og se efter d. 10. maj, hvor regeringens næste udspil kommer. Indtil da, så vil vi ønske jer alle en god dag og huske jer på at holde afstand og passe på jer selv.

På vegne af hele Odd Fellow Teamet,

Jimmy Perez